Στον ρυθμό του Μουντιάλ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 16:19

Ηταν Αργεντινή και προκρίθηκε

Η Αργεντινή έμεινε «ζωντανή» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς στον τελικό της πρόκρισης που έπαιζε απέναντι στη Νιγηρία, στην Αγία Πετρούπολη, νίκησε 2-1 (14’ Μέσι, 87’ Ρόχο - 51’ Μόουζες) και προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 4ο όμιλο, τον οποίο διαφέντευσε η Κροατία, που επικρατώντας της Ισλανδίας με 2-1 τερμάτισε πρώτη με «3 στα 3».
ΝΙΓΗΡΙΑ (Γκέμοτ Ρορ): Ουζόχο, Εκόνγκ, Μπαλογκάν, Ομερούο (90’ Ιβόμπι), Ιντόβου, Εντιντί, Ετέμπο, Όμπι Μίκελ, Μόουζες, Μούσα (90’ Σίμι), Ιεανάτσο (46’ Ιγκάλο)
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Χόρχε Σαμπάολι): Αρμάνι, Μερκάδο, Ταλιαφίκο (80’ Αγουέρο), Ρόχο, Οταμέντι, Μπανέγα, Μασεράνο, Πέρες (61’ Παβόν), Ιγκουαΐν, Μέσι, Ντι Μαρία (72’ Μέσα)

Πανηγυρικά στους «16»με «3x3» η Κροατία

Με τις δύο ομάδες να βρίσκουν επιθετικό... σφυγμό στο δεύτερο ημίχρονο και να προσφέρουν... χορταστικό θέαμα, η Κροατία ήταν αυτή που αναδείχθηκε θριαμβεύτρια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 4ου ομίλου, που τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Δανία (01/07, 21:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι) στη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η «Χρβάτσκα» νίκησε 2-1 την Ισλανδία στο Ροστόφ, για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου, με τους Κροάτες να προκρίνονται στην επόμενη φάση μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
ΙσλανδΙα (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σαέβαρσον, Ίνγκασον, Ρ. Σίγκουρντσον (70' Σιγκούρνταρσον), Γκούντμουντσον (85' Φινμπόγκασον), Μπιάρνασον (90' Τράουστασον), Γκ. Σίγκουρντσον, Φινμπόγκασον, Γκούναρσον, Μάγκνουσον, Χάλφρεντσον
ΚροατΙα (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λ. Κάλινιτς, Πέρισιτς, Τσόρλουκα, Κόβατσιτς (82' Ράκιτιτς), Κράμαριτς, Μόντριτς (64' Μπράνταριτς), Γεντβάι, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπαντέλ, Πιάτσα (70' Λόβρεν), Πίβαριτ

Γαλλία και Δανία στο πρώτο 0-0 του Μουντιάλ
Η Γαλλία κατέκτησε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του μουντιάλ 2018, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Δανία και στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή (30/6, Καζάν). Η Δανία που πέρασε ως δεύτερη θα παίξει με την Κροατία (1/7, Νίζνι Νόβγκοροντ). Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι μέχρι τώρα στο μουντιάλ που έληξε ισόπαλο χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα.
ΔΑΝΙΑ (Αγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κιάερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι (90’+3' Λέραγκερ), Έρικσεν, Μπρέιθγουεϊτ, Μ. Γιόργκενσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ Λάρσεν, Κορνέλιους (75’ Ντόλμπεργκ), Σίστο (60’ Φίσερ).
ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Κιμπέμπε, Βαράν, Γκριεζμάν (68’ Φεκίρ), Λεμάρ, Ζιρού, Ντεμπελέ (78’ Εμπαπέ), Καντέ, Ενζονζί, Σιντιμπέ, Ερναντές (50’ Μεντί).

Το Περού πήρε... μαζί του την Αυστραλία
Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε το Περού την πρώτη του παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια. Οι Νοτιοαμερικανοί, οι οποίοι δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης, επιβλήθηκαν 2-0 της Αυστραλίας στο Σότσι (18’ Καρίγιο, 50’ Γκερέρο) και κατέλαβαν την τρίτη θέση στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας, αφήνοντας τέταρτους τους «socceroos».
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ Φαν Μάρβαικ): Ράιαν, Μπέχιτς, Μίλιγκαν, Σένσμπερι, Ρισντόν, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (72’ Ιρβάιν), Λέκι, Κρούζε (58’ Αρζάνι), Γιούριτς (53’ Κέιχιλ)
ΠΕΡΟΥ (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαλέσε, Τράουκο, Σανταμαρία, Ράμος, Αντβίνκουλα, Γιοτούν (46’ Ακίνο), Τάπια (63’ Ουρτάδο), Φλόρες, Κουέβα, Καρίγιο (79’ Καρταχένα), Γκερέρο.

Η πιο διάσημη φίλαθλος της Ρωσίας είναι πορνοστάρ!
Αποκαλύφθηκε ένα από τα μεγάλα... μυστήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Το όνομα της Ρωσίδας φιλάθλου που μονοπωλούσε όλες τις εικόνες στους πρώτους αγώνες της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ. Πρόκειται για τη Νατάλια Νεμτσίνοβα και η μεγάλη έκπληξη έρχεται, όταν ανακαλύπτεται πως είναι μια φημισμένη ηθοποιός πορνό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

3ος όμιλος
Δανία – Γαλλία        0-0
Αυστραλία – Περού        0-2

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Γαλλία    3-1    7
2. Δανία    2-1    5
3. Περού    2-2    3
4. Αυστραλία    2-5    1
4ος όμιλος
Νιγηρία – Αργεντινή        1-2
Ισλανδία – Κροατία        1-2

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κροατία    7-1    9
2. Αργεντινή    6-5    4
3. Νιγηρία    3-4    3
4. Ισλανδία    2-5    1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη-πρόκριση θέλει η Γερμανία

Αφού βρέθηκε «με την πλάτη στον τοίχο» και μπροστά στον αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του Μουντιάλ, η Γερμανία έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας πίσω της, την απογοητευτική απόδοση κόντρα στο Μεξικό και τη νίκη-θρίλερ επί της Σουηδίας.
Για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) στο Καζάν τη Νότια Κορέα και με νίκη θα πάρει το «εισιτήριο», ενώ η πρώτη θέση εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα που θα γίνει ανάμεσα στο Μεξικό και την Σουηδία.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Σιν Τάε Γιονγκ): Χιέον Γου Τζο, Μιν Γου Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χιουν Σου Τζανγκ, Γιονγκ Λι, Σουνγκ Γιουένγκ Κι, Σε Τζονγκ Τζου, Χι Τσαν Χουάνγκ, Σέον Μιν Μουν, Τζάε Σουνγκ Λι, Χέουνγκ Μιν Σον.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Έκτορ, Κίμιχ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Γκιντογκάν, Κρόος, Μίλερ, Ρόις, Βέρνερ, Γκόμεζ.

Για δύο αποτελέσματα το Μεξικό

Η ομάδα του Μεξικού, όχι μόνο δεν έχει προκριθεί στους «16» αλλά κινδυνεύει και με αποκλεισμό. Η «Τρι» αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) τη Σουηδία και χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο. Το ίδιο θα συμβεί και σε περίπτωση νίκης των Μεξικανών, καθώς οι Σουηδοί θα παίξουν μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιάνε Αντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Λάρσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Τοϊβόνεν, Μπεργκ.
ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο, Μορένο, Σαλσέδο, Αλβαρες, Γκουαρδάδο, Ερέρα, Λαγιούν, Λοθάνο, Βέλα, Ερνάντες.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μεξικό    3-1    6
2. Γερμανία    2-2    3
3. Σουηδία    2-2    3
4. Ν. Κορέα    1-3    0

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Βραζιλία-Σερβία ή... «ο θάνατός σου η ζωή μου»
«Έπαθλο» μία θέση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, έχει η αναμέτρηση Βραζιλία-Σερβία, που θα διεξαχθεί σήμερα (21:00) στο στάδιο της Σπαρτάκ στη Μόσχα, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
Η «σελεσάο» προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη (ή ισοπαλία εάν χάσει η Ελβετία με περισσότερο από ένα γκολ) για να ξεπεράσουν τους Βραζιλιάνους και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Ελβετία-Κόστα Ρίκα, να μάθουν σε ποια θέση θα καταταγούν.
ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Τάντιτς, Μιλιβόγεβιτς, Λιάγιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μίτροβιτς.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φάγκνερ, Κασεμίρο, Παουλίνιο, Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Γουίλιαν, Ζεσούς.

Με νίκη περνά η Ελβετία
Με στόχο την νίκη προκειμένου να είναι με βεβαιότητα στους «16» του Μουντιάλ, η Ελβετία αντιμετωπίζει σήμερα (21:00) στην πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ, την Κόστα Ρίκα. Από την πλευρά τους, οι Κοσταρικανοί, θα μπουν στο γήπεδο για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και φυσικά για το γόητρό τους, καθώς έχουν αποκλεισθεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σαρ, Ακάνζι, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμαϊλί, Σακίρι, Γκαβράνοβιτς (Σεφέροβιτς).
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ντουάρτε, Ακόστα, Γκονζάλες, Γκαμπόα, Μπόρχες, Γκουζμάν, Ρουίς, Βενέγκας, Ουρένια, Μπολάνιος.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βραζιλία    3-1    4
2. Ελβετία    3-2    4
3. Σερβία    2-2    3
4. Κόστα Ρίκα    0-3    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass